Sant Andreu

Us convidem a una jornada gratuïta organitzada per Col·laboraviu. Aquesta sessió l’organitzarem conjuntament amb l’Ateneu l’Harmonia i comptarem amb la participació d’un membre de Cohabitem Sant Andreu i de la Paula Martí de Celobert cooperativa.

Per començar explicarem en què consisteixen dos models alternatius d’accés a l’habitatge: les Cooperatives en cessió d’ús i la Masoveria urbana, amb l’objectiu de conèixer les seves característiques principals, avantatges i inconvenients.

Després de la mà de Cohabitem Sant Andreu posarem com a exemple el seu projecte d’habitatge cooperatiu que s’està desenvolupant al barri, per entendre amb un cas pràctic com funcionen aquests models alternatius d’accés a l’habitatge.

I per acabar, entre totes les persones participants debatrem com portar a la pràctica aquests dos models al barri del Sant Andreu. Intentant reconèixer què podríem fer personalment, des de les entitats i des de les institucions per facilitar-ne l’aplicació i quines eines o coneixements ens fan falta.

CARTELL XARXES