La Marina del Prat Vermell

Us convidem a una jornada gratuïta organitzada per Col·laboraviu. Aquesta sessió l’organitzarem conjuntament amb l’Engranatge, l’Ateneu Popular  la Marina Zona Franca i comptarem amb la participació d’un membre de la Xarxa de Suport Mutu del barri de la Marina, un membre de la Cooperativa Llar Jove i de la Paula Martí de Celobert cooperativa.

Per començar explicarem en què consisteixen dos models alternatius d’accés a l’habitatge: les Cooperatives en cessió d’ús i la Masoveria urbana, amb l’objectiu de conèixer les seves característiques principals, avantatges i inconvenients.

Després de la mà de la Cooperativa Llar Jove posarem com a exemple el projecte d’habitatge cooperatiu del carrer Ulldecona que actualment s’està desenvolupant al barri,  per entendre amb un cas pràctic com funcionen aquests models alternatius d’accés a l’habitatge.

I per acabar, entre totes les persones participants debatrem com portar a la pràctica aquests dos models al barri del la Marina del Prat Vermell. Intentant reconèixer què podríem fer personalment, des de les entitats i des de les institucions per facilitar-ne l’aplicació i quines eines o coneixements ens fan falta.

 

la marina_CARTELL XARXES